Hoe werkt het?Rust, vrijheid en relaxed op vakantie gaan doe je met een camper. Je gaat voor die ene keer geen hele camper aanschaffen, daarom huur je gemakkelijk en snel een erg luxe camper, tegen de scherpste prijs bij camperverhuur van Geel!

 

Aanbod


Met een gevarieerd aanbod van verschillende modellen kan iedereen gemakkelijk en snel op pad. Wil je nou met 2 personen weg, dan is de bus camper ideaal. Met het gezin op pad? Geen probleem, dan hebben wij de 4 persoons camper op voorraad! En ben je dat met een heel groot gezin dan hebben wij zelfs nog een 5 persoons camper. Al onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een keuken inventaris, luifel aan camper, fietsenrek en genoeg opbergruimte (zie gehele inventarislijst) . Daarnaast zijn onze campers niet ouder dan 4 jaar en beschikken deze over handige gadgets zoals oprijblokken, adapterkabel,  voor het chemisch toilet. Al deze zaken zijn bij onze huurprijs inbegrepen.

   

 

 

 

 

 

 
Advies


Om voor het eerst op pad te gaan met een onbekende camper kan erg spannend zijn. Geen probleem, wij leggen voor je reis alles rustig uit zodat je met een gerust hart op pad kan gaan. Zorgeloos en relaxed op vakantie gaan staat bij ons voorop! Daarnaast zijn al onze campers voorzien van een handleiding zodat je onderweg snel uitleg kunt vinden. Bij problemen staan wij 24/7 klaar voor je en ben je verzekerd van pechhulp. Wij doen er alles aan om jou een top vakantie te geven!

Neem voor vragen gerust contact met ons op via info@camperverhuurvangeel.nl


Kosten + Betaal informatie


Scherpe prijzen, luxe campers & zorgeloos op vakantie!

Je betaalt bij ons de huurkosten + borg. Meer is het niet. Overzichtelijk en helder. Vooraf doen we samen een rondje in en buiten de camper om alle belangrijke punten samen even door te nemen, dit doen zodat de volgende huurder ook zorgeloos op pad. Ons hoogseizoen is van 1 april tot en met 31 september. De rest van het jaar is laagseizoen.

 

Prijzen per week                                                           

 

Type

1 okt t/m 31 maart

1 april t/m 31 sep

 

2 persoons buscamper

 

€ 700,-

 

€800,-

4 persoons Dethleffs

€ 800,-

€ 900,-

 5 persoons Chausson

                        € 900,-  

€ 1000,- 

 

 

 

 

Inbegrepen bij de huurprijs:

·         1600 vrije kilometers per week (na 3 weken huur, onbeperkt aantal kilometers)

·         21% btw

·         Volledige inventaris (Met bijpassende stoelen en tafels)

·         1 gasfles

·         Toiletvloeistof

·         Luifel

·         Fietsendrager

·         Navigatie

·         Verzekering

·         Pechhulpservice


 

Borg + eigen risico: € 1250,-

Extra kilometers: € 0,25 per kilometer

 

Je huurperiode kan beginnen op: ma, din, woe, don, vrij en zat tussen 14:00 en 17:00 en eindigt op een van die dagen tussen 9 en 12 uur. Wil je langer op pad of wijkt jou huurperiode af? Laat het ons weten via info@camperverhuurvangeel.nl zodat we er samen naar kunnen kijken.

 

Je kunt je eigen auto achterlaten bij ons op eigen risico. De auto zal op een afgesloten terrein staan. Hier rekenen wij niks voor. Laat het ons van de voren wel even weten! Dan zorgen wij dat er plaats is.


 
Hoe verloopt jou boeking ?

 

Voordat het genieten gaat beginnen, is het plannen van de juiste weken, met welke camper je op vakantie wil het allerbelangrijkste! Daarvoor ga je naar onze verhuur pagina en kun je per camper de beschikbaarheid vinden. Hierin zie je meteen welke camper voor welke periode nog vrij is . 

 

We werken met een aanbetaling van 450,- Rest van de huursom en borg gelieve 3 weken voor vertrek te voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat de gekozen camper voor de best betreffende periode vast staat. In het systeem zie je meteen wat de kosten zijn, zodat je goed voorbereid bent en niet voor onverwachte kosten kom te staan.

Goed en relaxed op pad gaan staan voorop!

 

Tot snel aan De hoge Akker 2b in Hoeven,

Camperverhuur van Geel