Hoe werkt het?
Rust, vrijheid en relaxed op vakantie gaan doe je met een camper. Je gaat voor die ene keer geen hele camper aanschaffen, daarom huur je gemakkelijk en snel een erg luxe camper, tegen de scherpste prijs bij camperverhuur van Geel!

 

Aanbod

Met een gevarieerd aanbod van verschillende modellen kan iedereen gemakkelijk en snel op pad. Wil je nou met 2 personen weg, dan is de bus camper ideaal. Met het gezin op pad? Geen probleem, dan hebben wij de 4 persoons camper op voorraad! Al onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een keuken inventaris, luifel aan camper, fietsenrek en genoeg opbergruimte (zie gehele inventarislijst) . Daarnaast zijn onze campers niet ouder dan 4 jaar en beschikken deze over handige gadgets zoals oprijblokken, adapterkabel,  voor het chemisch toilet. Al deze zaken zijn bij onze huurprijs inbegrepen.

   

 

 

 

 

 

 
Advies

Om voor het eerst op pad te gaan met een onbekende camper kan erg spannend zijn. Geen probleem, wij leggen voor je reis alles rustig uit zodat je met een gerust hart op pad kan gaan. Zorgeloos en relaxed op vakantie gaan staat bij ons voorop! Daarnaast zijn al onze campers voorzien van een handleiding zodat je onderweg snel uitleg kunt vinden. Bij problemen staan wij 24/7 klaar voor je en ben je verzekerd van pechhulp. Wij doen er alles aan om jou een top vakantie te geven!

Neem voor vragen gerust contact met ons op via info@camperverhuurvangeel.nl


Kosten + Betaal informatie

Scherpe prijzen, luxe campers & zorgeloos op vakantie!

Je betaalt bij ons de huurkosten + borg en eenmalig bedrag van 50 voor boekingskosten, uitgifte en inname. Meer is het niet. Overzichtelijk en helder. Vooraf doen we samen een rondje in en buiten de camper om alle belangrijke punten samen even door te nemen, dit doen zodat de volgende huurder ook zorgeloos op pad. Ons hoogseizoen is van 1 juni tot en met 31 september. De rest van het jaar is laagseizoen.

 

Prijzen per week                                                           

 

Type

1 okt t/m 31 mei

1 juni t/m 31 sep

 

2 persoons buscamper

 

€ 650,-

 

€ 750,-

4 persoons Dethleffs

€ 750,-

€ 850,-

 

 

 

 

 

 

 

Inbegrepen bij de huurprijs:

·         200 vrije kilometers per dag

·         21% btw

·         Volledige inventaris

·         1 gasfles

·         Toiletvloeistof

·         Luifel

·         Fietsendrager

·         Navigatie

·         Verzekering

·         Pechhulpservice

 

Borg + eigen risico: € 1250,-

Extra kilometers: € 0,25 per kilometer

 

Je huurperiode kan beginnen op: ma, din, woe, don, vrij en zat tussen 14:00 en 17:00 en eindigt op een van die dagen tussen 9 en 12 uur. Wil je langer op pad of wijkt jou huurperiode af? Laat het ons weten via info@camperverhuurvangeel.nl zodat we er samen naar kunnen kijken.

 

 

Handige extra’s

Om je nog meer luxe te bieden hebben wij handige pakketten samengesteld zodat je nog relaxter op vakantie kunt gaan! Je gaat tenslotte niet vaak op pad met zo’n luxe camper. Onze handige extra’s bestaan uit:

 

-Buitenpakket:

Tafel met stoelen voor €3,50 per dag, per persoon

 

-Linnenpakket:

Beddengoed, kussens, onderlakens en dekbed voor €27,50

 

-Keukenpakket:

Theedoeken, vaatdoeken, vuilniszakken en afwasmiddel

Je huurt het pakket al vanaf €5 ,- per week en €7,50 ,- voor 2 weken.

 

-Handdoekenpakket:

4 handdoeken met washandjes voor €10,-

8 handdoeken met washandjes voor €12,50,-

 

Je kunt je eigen auto achterlaten bij ons op eigen risico. De auto zal op een afgesloten terrein staan. Hier rekenen wij niks voor. Laat het ons van de voren wel even weten! Dan zorgen wij dat er plaats is.


 
Hoe verloopt jou boeking ?

 

Voordat het genieten gaat beginnen, is het plannen van de juiste weken, met welke camper je op vakantie wil het allerbelangrijkste! Daarvoor ga je naar onze verhuur pagina en kun je per camper de beschikbaarheid vinden. Hierin zie je meteen welke camper voor welke periode nog vrij is . 

 

We werken met een aanbetaling en borg zodat je er van verzekerd bent dat de mooie Camper definitief voor je is in de desbetreffende periode die je hebt gekozen. In het systeem zie je meteen wat de kosten zijn, zodat je goed voorbereid bent en niet voor onverwachte kosten kom te staan.

Goed en relaxed op pad gaan staan voorop!

 

Tot snel aan De hoge Akker 2b in Hoeven,

Camperverhuur van Geel